Toespraak moeder Marianne Vaatstra 22 december 2010

Moord op Marianne Vaatstra nooit opgelost

Toespraak moeder Marianne

In een speech die Maaike Terpstra , de moeder van Marianne Vaatstra woensdagavond hield op verschillende radiozenders in Noordoost Friesland zegt zij nieuwe feiten te hebben ontdekt over de moord op haar dochter.

Na deze toespraak die op vele radiozenders is uitgezonden is veel gereageerd en ook veel mensen bekijken het nu van een hele andere kant.

Wat door het OM en Justitie niet wordt gewaardeerd want anders dan waren ze toch wel naar de ouders toe gegaan om te vragen wat voor nieuwe feiten er zijn maar juist het omgekeerde doen ze..zwijgen als het graf!

De Vaatstra files

Over kferwerda

Ik hou me al jaren bezig met de onopgeloste moord op het meisje Marianne Vaatstra. En zolang de moeder van het meisje nog de moed en de kracht kan opbrengen om die boven water te krijgen zal ik achter haar blijven staan en helpen waar ik kan op een respect volle manier! Al van af dag 1 zijn er vele fouten gemaakt en zolang ook het OM en Justitie en Politie niet met ons wil samenwerken om de waarheid toch aan het licht te brengen zolang blijf ik ook achterdochtig over wat er wele n wat er niet is onderzocht. Zeg maar de waarheden en de onwaarheden zoals een oud-woordvoerder en oud-poltie agent Pieter van Kammen al in 2001 heeft gezegt in zijn rapport dat men daaruit kon concluderen dat men niet meer wist wat men nou moest geloven! en tot op de dag van vandaag willen de meeste MSM ook niet zelf onderzoeken wat er nou precies is gebeurt omdat ze het dan toch niet mogen plaatsen! Dus ik wil zeker mee helpen met de mensen die het wel aan durven en al probeert men die ook via allerlei wegen negatief te beoordelen maar ik kan voor mezelf wel uit maken wat ik wel en niet kan geloven.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

11 reacties op Toespraak moeder Marianne Vaatstra 22 december 2010

 1. René Brioul zegt:

  Goed dat jullie deze site opzetten!

 2. René Brioul zegt:

  Weet iemand waarom de site klokkenluideronline.nl uit de lucht is?

 3. Bou zegt:

  Beste Wim,

  Het verhaal over Marianne Vaatstra dat jij en André boven water haalden, staat nu op Klokkenluideronline.nl. Daar moet ik echt ontzetten zoeken om de draad te kunnen volgen. Het staat tussen allerlei stukjes van Micha Kat.

  Zou mij een plezier willen doen en dat hele verhaal hier op de website plaatsen? Die gruwelijke doofpot die jij en André Vergeer hebben ontdekt, is zo schokkend! Dat zou iedereen moeten weten!

  Als al die stukjes hier worden verzameld, dan kan ik ze gemakkelijk lezen en samenvatten in een BOUblog, met verwijzing naar deze site.

 4. wdankbaar zegt:

  Bou,

  Correctie: Het verhaal over Marianne Vaatstra dat jij en André en vele anderen (Klaske, Micha, etc ) boven water haalden.

  De Vaatstra files zijn op ancienniteit te vinden in het archief van de Vaatstra files op Klokkenluideronline:

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/category/vaatstra-files

 5. Bou zegt:

  AHA!
  Bedankt voor de link!

 6. kferwerda zegt:

  Helaas staan niet alle files vanaf het begin er in! Hoop dat die binnenkort zullen worden toegevoegd.

 7. Bou zegt:

  Beste Klaske,

  Dank je wel en inderdaad moet ik heel erg zoeken naar het begin. Het archief gaat terug tot deel 18. Ik heb nu deel 3 gevonden, maar ik ga pas lezen als ik deel 1 te pakken heb.
  Zal ik de links bewaren? Dat bespaart jullie wellicht het zoekwerk.

 8. Bou zegt:

  Op KLOL heb ik Vaatstra in de zoekmachine gezet. Dat bleek te werken.

  Eureka! Deel 1 staat hier:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/3875/deze-familie-moet-kapot.html
  Maar er staan ook wat eerdere stukjes, met bij voorbeeld de link naar EenVandaag maart 2010.
  http://www.eenvandaag.nl/criminaliteit/35723/justitie_verwart_verdachten_in_moordzaak_vaatstra

  Maar ik blijf van mening dat het handig zou zijn om al die stukjes ook hier te verzamelen. Wie dan snel een goed overzicht wil van deze zaak, hoeft niet langer te zoeken op KLOL, maar kan ook hier terecht. Dat verhoogt volgens mij de toegankelijkheid.

  Groetjes,
  BOU

 9. René Brioul zegt:

  Een gestructureerde downloadbare PDF met alles over de Marianna Vaatstra zaak zou ook ontzettend handig zijn. Makkelijk alles bij elkaar in één document en ontzettend overzichtelijk.

 10. Sanseez zegt:

  Helaas werken alle links niet meer…..is dit radio intervieuw nog ergens te beluisteren?

 11. Xara zegt:

  mijn hele antwoord nu niet gepost?? Ja lekker makkelijk nu, reageren mensen op mijn antwoord terwijl je geen antwoorden meer door laat. Dat is raar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s